Innováció

Mit jelent a NOVIFRALE KFT számára az INNOVÁCIÓ?

Az Innovációval létrehozott létesítmény evidenciaként magában hordozza a lehetőségeink maximális kihasználását.

Ahhoz hogy a KORSZERŰ TECHNOLÓGIÁT észszerűen, optimálisan, fenntarthatóan - olcsó üzemeltetéssel és karbantarthatósággal - tudjuk megvalósítani, mindenkinek szüksége van egy Innovatív gondolkodásra és TÁMOGATÁSRA.


Az én elsődleges elvárásom cégemmel kapcsolatosan a következetesség, a precizitás, a mérnöki gondolkodás.

Ezt egy esetben tudom kollégáimmal együtt teljesíteni: ha folyamatosan fejlődünk és rövid és hosszú távú perspektívákat állítunk fel önmagunknak. Gondolatokat alkotunk és próbáljuk megvalósítani azokat.

Egy épület, a munkahelyünk, az otthonunk színtere. Ott töltjük életünk nagy részét. Nagyon nem mindegy, hogy mennyire vigyáz ránk, óvja az egészségünket, és ez hogyan és mennyiért tartható fent. A fenntarthatóság, az energiatudatosság, a környezetvédelem, mind mind a saját egészségünkat, kényelmünket, jövőnket szolgálja. Miért elégednénk meg azzal, amire ezek nem mondhatók el? Ha építkezünk, akkor a legjobbat akarjuk, hiszen a kezdetben legolcsóbb dolgok lesznek a legdrágábbak, egészségtelenebbek, kényelmetlenek stb.

Az INNOVÁCIÓ a kreativítástól azért több, mert egy olyan folyamatot jelöl, amelynek egyik első állomása maga a kreativitás, vagyis az alkotóerő, új ötlet, elképzelés, koncepció, amely alapja lehet minden fejlesztésnek. A  kreativitás: például egy feltalálói ötlet, VAGY A MÁR FELTALÁLT ÖTLETEK EGYMÁS UTÁNI,  MEGFELELŐ SORRENDBEN és MENNYISÉGBEN LÉVŐ SOKASÁGA, ami akkor válik innovációvá, ha meg is valósul (a feltalált dolog, eszköz, GONDOLAT gyártása, építése, teljesítése megindul), vagyis ha az ötletet végül a napi gyakorlatban is alkalmazzák, ha tehát a kreativitás innovatív produktummá válik. DE NEM MINDEGY HOGY HOGYAN...
Számunkra ez jelenti az INNOVÁCIÓT.


Tisztelettel:
Fekete Norbert
ügyvezető
 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
e-mail icon